Wednesday 28 December 2011

Irigare irigatii Rain Bird.Sisteme de irigare pentru gazon

Servicii

Sisteme de irigare pentru gazon

campus De numele RAIN BIRD se leagă mai multe sute de mii de sisteme de irigaţii care funcţionează pe terenuri sportive, în parcuri publice şi grădini particulare din Europa. Dacă şi Dvs. doriţi să instalaţi un asemenea sistem de irigaţii sau să modernizaţi un sistem deja existent, Vă rugăm să apelaţi la firma noastră pentru ca specialiştii noştri să vă poată amenaja terenul folosind cea mai modernă tehnologie pentru realizarea unui sistem automat de irigaţii care să vă satisfacă necesitaţile.

Serviciile noastre:
Firma noastră poate oferi o soluţie completă în realizarea unor sisteme de irigaţie automatizate pentru spaţii verzi şi de asemenea putem asigura integrarea acestora în proiecte complete de amenajare de spaţii verzi şi spaţii de agreement:
  • Gama completa de echipamente şi dispozitive pentru sistemele de irigaţii automatizate subterane, cu aspersoare telescopice şi microirigaţie, produse de Rain Bird Inc. – Statele Unite, leader modial în domeniu şi promotor al campaniilor de “Utilizare Eficientă a Apei” în Europa şi Statele Unite.
  • Proiectare de sisteme de irigaţii cu aspersoare, microaspersie şi reţele subterane pentru spaţii verzi, terenuri de sport, grădini publice etc.
  • Proiectare de instalaţii de alimentare cu apă pentru asigurarea sursei de apă de irigaţii, inclusiv proiectare şi dimensionare staţii de pompare şi bransamente.
  • Studii tehnice şi de fezabilitate pentru realizarea instalaţiilor de irigat automatizate pe spaţii verzi existente sau proiectate şi studii complete pentru realizarea unor investiţii publice pe programe cu finanţare locală sau centrală.
  • Soluţii complete de proiectare, furnizare de materiale şi execuţie a sistemelor de irigaţie subterane automatizate pentru orice tip de spaţiu verde (public, privat, terenuri sportive etc.)
  • Consultanţă, asistenţă tehnică şi proiectare în colaborare în cadrul unor proiecte de anvergură de dezvoltare zonală, ce impliăa înfiinţarea şi amenajarea unor spaţii verzi: amenajarea unor bulevarde, parcuri municipale, terenuri de golf, complexe rezidenţiale noi.
Irigare irigatii Rain Bird